top of page
pling3_edited.jpg

Seven signs of origin

The seven signs of origin och är ett gammalt bortglömt system som funnits sedan urtiden och har sina rötter i Uralbergen.


Detta system beskriver sju arketyper där varje arketyp följs av olika gåvor. Du kan vara allt från 10% upp till 100 % i ditt tecken och desto mer du är i dina tecken, dvs i dina sanna energier, desto mer är du i kontakt med ditt högre jag och din fulla potential.

Du har ett tecken i ditt huvud. Detta är ditt huvudtecken som du har i alla dina liv och det representerar hur du tänker. Du väljer sedan dina föräldrar som du på olika sätt påverkas av, genom uppfostran och miljö, och inte minst utifrån de tecken och personlighet föräldrarna själva har. Detta är ditt känslomässiga tecken och det är placerat i magen.

Förutom de arketyper som representerar tanke och känsla har du tre läxor med dig ner på jorden, som också är kopplade till dessa tecken. Och här ändras tecknen allt eftersom man byter läxor.

När man kommer till Pling på en reading så pendlar hon ut dina energier dvs arketyper, som vi har i vårt energisystem och som ger oss våra specifika personligheter med respektive gåvor och utmaningar. Pling får då fram exakta år då man byter läxor. Det kan också visa sig att du inte har några läxor utan att du har istället ett uppdrag. Då är du ett Stjärnbarn och du är här på jorden frivilligt med ett uppdrag i något av arketyperna.

Dina tre arketyperna och dess placeringar representerar alltså tanke, känsla och handling, hur du agerar utåt och uppfattas av andra. Dessa tre tecken samarbetar, och vissa tecken samarbetar bättre och lättare än andra.

 

Utifrån dina tecken kan Pling förklara varför du kanske fastnar i ett visst tanke eller handlingsmönster och på så vis inte kommer vidare.

Syftet en reading hos Pling är att ge dig möjlighet att se dig själv på ett helt nytt sätt, från ett nytt perspektiv och att ge dig fördjupad förståelse för att vi alla ska vara precis sådana som vi är. Vi är insatta i ett magiskt sammanhang i universum där precis allt är uppbyggt och består av dessa sju arketyper där alla måste finnas för att balansen ska upprätthållas.

Hos Pling får du hjälp att förstå vem du är och på så vis kan du lättare hitta din unika och högsta potential.

En reading tar 90 minuter och du bokar den under fliken BOKA

Pling håller också föredrag där hon berättar om hur hon fått detta intressanta system till sig och hon beskriver utförligt varje arketyp och dess placeringar i vårt system. Hon pratar också om den ytterst intressanta tid vi nu lever i, varför hon menar att reinkarnationscykeln nu är stängd och vad det innebär att vara ett stjärnbarn. En föreläsning tar cirka tre timmar.

Vill du veta mer eller boka ett föredrag, kontakta Ulrika så hjälper hon dig vidare.  Gå till sidan OM

Ingrid 'Pling' OLson

Jag är uppvuxen i Dalarna men flyttade tidigt till Stockholm för att utbilda mig på konstfack.

 

Jag är i grunden konstnär, attributmakare och skultptör och jag har bl.a. varit med i uppbyggandet av Junibacken, arbetat på Dramaten, Operan, Stockholm Stadsteater och på olika museum runt om i Sverige.

Efter många år i Stockholm har jag nu flyttat hem till Dalarna , men jag kommer ofta till Stockholm för arbete med "Seven Signs" i form av föreläsningar och privata konsultationer. 

För ca 30 år sedan läste jag en bok som heter Schamanens Cirkel av Olga Kharitidi. Handlingen i boken utspelar sig uppe i Uralbergen där huvudpersonen träffar en Schaman och av honom får veta att hon var av arketypen healern. Schamanen berättar vidare att det finns totalt sju olika Arketyper.

 

Detta fångade mitt intresse och jag började fundera på om det skulle kunna vara så att vi alla föds med någon av dessa arketyper. Utifrån detta ställde jag mig frågan om vem  jag själv var i sådana fall. 

Jag har alltid, sedan jag var barn, varit medial och är både utbildad medium och healer i England. Jag arbetar dock inte som ett traditionellt medium utan mer på en kvant-teoretisk nivå, där jag tar ned information från Universum genom avancerad geometrisk matematik, som jag sedan översätter till begriplighet. 

 

Under två års tid arbetade jag intensivt med att ta ned all denna oerhört intressanta information, som visade sig vara ett helt läsesystem som förklarar varför vi människor är olika i vår personlighet, med olika gåvor och förutsättningar. 

         

                             /Ingrid "Pling" Olsson

ULRIKA ROSANDER

Soul & Body Treatments

Stockholmsvägen 33, plan 5, 181 33 Lidingö

+46 70 646 17 23, ulrika.rosander@gmail.com

BG 618-8262, SWISH 123 302 42 13, org.nr. 631017-6620

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page