top of page
healer bild.jpeg
"Allt handlar om att
skapa flöde.
Mitt jobb är att hitta både de fysiska och känslomässiga platserna som behöver släppa taget." 

Efter ett livslångt andligt intresse och sökande, med bland annat teologistudier, hittade jag många svar inom Yogafilosofin. Detta ledde till att jag förstod att vi människor och allt runt omkring oss är energi, och att alla svar finns inom oss.

 

Det finns ingenting utanför oss själva att antingen luta oss mot eller att skylla på, utan allt handlar om vår relation till oss själva.

 

Ett inre arbete måste göras för att hitta den inre friden vi alla söker. Nu mer än någonsin, i den tid vi lever i, är det viktigt att förstå att kroppen och själen helt enkelt är ett.

Jag utbildade mig så småningom vidare inom yogan och under en längre tids vistelse på en yogaretreat i Thailand insåg jag att jag ville jobba med massage.

Jag började en utbildning till yogamassör och därefter följde en mängd kurser i olika massagetekniker och även olika utbildningar inom healing.

Idag arbetar jag som kroppsterapeut, med ett andligt helhetsperspektiv och med stort fokus på lymfmassage. Jag emot för behandlingar på Lidingö. 

Tidigare har jag arbetat med massage inom sjukgymnastik och rehab, friskvård på företag och på spa, bland annat på Yasuragi. Det gör jag till viss del fortfarande, men nu på spahotellet Ellery Beach House på Lidingö

 

Förutom massage och healing är jag utbildad andningspedagog och ärrvävnandstekniker, med syfte att hjälpa dig att släppa känslomässiga trauman, återställa energiflödet och inte minst det viktiga lymfflödet.

                                                                 /Ulrica Rosander 
                                                               

Ditt meddelande har skickats!

Kontakta MIG

Har du frågor eller vill du veta mer

om någon av behandlingarna, är du välkommen att höra av dig!

 

Fyll i formuläret eller ring till mig
tfn: 070 646 17 23

ULRIKA ROSANDER

Soul & Body Treatments

Stockholmsvägen 33, plan 5, 181 33 Lidingö

+46 70 646 17 23, ulrika.rosander@gmail.com

BG 618-8262, SWISH 123 302 42 13, org.nr. 631017-6620

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page