top of page
Spirituell Karaktärsanalays

Boka Inger "Pling" Olsson för en privat session så fastställer hon dina arketyper och förklarar din spirituella karaktär och personlighet utifrån The Seven Signs of Origin.

Vi har ett antal olika arketyper i vårt energisystem, som representerar tanke, känsla och handling.

Beroende på vilka arketyper du har och hur de är placerade, blir vi olika i vår personlighet och har olika gåvor och förutsättningar.

Med varje Arketyp följer ett antal gåvor som det är upp till oss själva att förstå och öppna upp för. Ju mer vi förstår vilka vi är, dvs vilka arketyper vi består av, desto lättare är det att hitta våra unika gåvor och ju mer kan vi stå i vår fulla kraft och potential.

 

Det blir ofta till stor hjälp att förstå sig själv ur detta högre perspektiv . Pling förklarar helt enkelt hur tanke, känsla och handling bäst samarbetar och påverkar varandra.

 

Sessionen är 90 min och du vi rekommenderar att du spelar in samtalet då det blir väldigt mycket information att ta in. Då är det bra att ha en inspelning att gå tillbaka till. 

 

Sist men inte minst viktigt är att Pling aktiverar koder till ett högre medvetande som sedan fortsätter i den takt som är bäst lämpad för varje enskild person. LÄS MER!

pling3_edited.jpg

ULRIKA ROSANDER

Soul & Body Treatments

Stockholmsvägen 33, plan 5, 181 33 Lidingö

+46 70 646 17 23, ulrika.rosander@gmail.com

BG 618-8262, SWISH 123 302 42 13, org.nr. 631017-6620

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page